Cotlete italiene cu rosii
Reteta din bucataria italiana pentru 4 persoane
Ingrediente: 4 cotlete de porc groase, 3 linguri de unt, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 100ml de vin alb, 1 conserva de 850ml de rosii decojite, 1 lingura de zahar brun, 50g de parmezan ras, busuioc, sare, piper.
Se incinge cuptorul la 180 grade. Cotletele de porc se spala si se usuca cu prosoape absorbante. Se sareaza si se pipereaza.
Intr-o tigaie se incinge untul. Se prajesc cotletele pe fiecare parte pana capata culoare. Se da tigaia la cuptor pentru inca 15 minute. Se scot cotletele pe un platou si se lasa in cuptor la cald.
Se curata ceapa si usturoiul si se calesc in tigaie. Se sting cu vin si se adauga ½ ceasca de apa. Rosiile din conserva se zdrobesc cu o furculita si se adauga si ele in sosul de vin. Se lasa pe foc 8-10 minute. Se aduga sare, zaharul brun, piper si la sfarsit cascavalul ras. Cotletele de porc se aseaza pe farfurii cu sosul de rosii. Se decoreaza cu busuioc. Se servesc calde cu paste.
Ingrediente: 4 cotlete de porc groase, 3 linguri de unt, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 100ml de vin alb, 1 conserva de 850ml de rosii decojite, 1 lingura de zahar brun, 50g de parmezan ras, busuioc, sare, piper.
Se incinge cuptorul la 180 grade. Cotletele de porc se spala si se usuca cu prosoape absorbante. Se sareaza si se pipereaza.
Intr-o tigaie se incinge untul. Se prajesc cotletele pe fiecare parte pana capata culoare. Se da tigaia la cuptor pentru inca 15 minute. Se scot cotletele pe un platou si se lasa in cuptor la cald.
Se curata ceapa si usturoiul si se calesc in tigaie. Se sting cu vin si se adauga ½ ceasca de apa. Rosiile din conserva se zdrobesc cu o furculita si se adauga si ele in sosul de vin. Se lasa pe foc 8-10 minute. Se aduga sare, zaharul brun, piper si la sfarsit cascavalul ras. Cotletele de porc se aseaza pe farfurii cu sosul de rosii. Se decoreaza cu busuioc. Se servesc calde cu paste.
Citeşte mai multe despre:
reteta din bucataria italiana, cotlete de porc, cotletele de porc, sos de rosii, reteta, cotlete de porc cu sos de rosii, parmezan
Alte articole din BUCATARIE ITALIANA
Bruschete cu avocado, rosii si busuioc
Reteta italiana de postIngrediente: 2-3 felii de paine prajita, un avocado, 1 rosie mare, ½ lingurita de busuioc, ...
Grisine de casa italienesti
Este o rețeta ușor de făcut, de post, adorata de copii. Grisinele acestea pot constitui alături de un fruct pachețelul copilului de la scoala. ...
Tagliatelle cu anghinare si bacon
Reteta italiana de paste, pentru 4 persoane Multe dintre noi femeile atunci cand mergem la cumparaturi, vrem sa f ...
Fettuccine piccolo buco
Este o reteta italiana de paste a unui restaurant din Roma care se numeste Piccolo Bucco. Este reteta casei. Acolo am mancat cele mai grozave paste it ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.