Orez cantonez

3503 afisari | 17 Martie 2009
 
Orez cantonez 1
  •  1
Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 4 cesti de orez fiert, 4 linguri de untura, 6 bucati carnaciori, 200gr. sunca, 2 oua, 1 ceapa, 100gr. ton, ciuperci, ceapa verde. Orezul se fierbe in apa cu o lingurita de sare, cu cateva ore inainte de pregatirea mancarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece.

 

Sunca, carnaciorii, ciupercile si ceapa se taie in felii subtiri si se prajesc intr-o cratita in putina untura. Se adauga o ceasca de apa calda si se lasa sa fiarba cateva clocote la foc mic. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul fiert( care a fost incalzit inainte), tonul rupt in fasii si ouale batute ca pentru omleta. se amesteca incet, lasand cratita pe foc mic, foarte putin timp, pana se omogenizeaza compozitia. Se serveste cald cu ceapa verde.

{youtube}-79PiyJWoSM{/youtube}


Citeşte mai multe despre: orez cantonez,   chinezesc,   orez fiert,   sunca,   carnaciori,   ciuperci
 
Alte articole din BUCATARIE CHINEZEASCA
Porc Sichuan

Porc Sichuan

Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 250g carne de porc, 1 praz(doar partea alba), 2 ardei grasi(unul rosu si unul v ...

Pui chinezesc cu sos chili

Pui chinezesc cu sos chili

Reteta din bucataria chinezeascaIngrediente: 500g de piept de pui dezosat, 5 catei de usturoi, 1 lingura de sherr ...

Pui chinezesc cu ananas si ardei

Pui chinezesc cu ananas si ardei

Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 5 cepe mari, 3 ardei, 1 cana cu suc de ananas cu fruct, 12 l ...

Pui cu creveti si omleta

Pui cu creveti si omleta

Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 500g creveti curatati, 400g de mazare, 6 fire ceapa verde, ...

COMENTARII:
  • 1. pe 24 Martie 2009 17:12

    mancare chinezeasca deci

COMENTARIUL TAU

4EA68
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.