Orez cantonez
Sunca, carnaciorii, ciupercile si ceapa se taie in felii subtiri si se prajesc intr-o cratita in putina untura. Se adauga o ceasca de apa calda si se lasa sa fiarba cateva clocote la foc mic. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul fiert( care a fost incalzit inainte), tonul rupt in fasii si ouale batute ca pentru omleta. se amesteca incet, lasand cratita pe foc mic, foarte putin timp, pana se omogenizeaza compozitia. Se serveste cald cu ceapa verde.
{youtube}-79PiyJWoSM{/youtube}
Porc Sichuan
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 250g carne de porc, 1 praz(doar partea alba), 2 ardei grasi(unul rosu si unul v ...
Pui chinezesc cu sos chili
Reteta din bucataria chinezeascaIngrediente: 500g de piept de pui dezosat, 5 catei de usturoi, 1 lingura de sherr ...
Pui chinezesc cu ananas si ardei
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 5 cepe mari, 3 ardei, 1 cana cu suc de ananas cu fruct, 12 l ...
Pui cu creveti si omleta
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 500g creveti curatati, 400g de mazare, 6 fire ceapa verde, ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
mancare chinezeasca deci