TERMENI SI CONDITII

Foarte important! Cititi cu atentie acest acord.

Acesti termeni si conditii sunt generali si trebuie cititi cu mare atentie inainte de utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului femeilor.ro si a serviciilor noastre.

 

Introducere.

Bine ati venit la www.femeilor.ro, care este un site web.

Femeilor .ro este un loc de intalnire virtual al femeilor care prin continut, informatii si servicii este denumit "site web" si este furnizat de catre, femeilor.ro. Acesti termeni si conditii (intelegere) stabilesc termeni si conditii care guverneaza utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site web. Accesarea sau folosirea acestui site de catre dumneavoastra presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse de femeilor.ro prin acest acord

 

Modificari la prezentul acord.

Femeilor.ro poate modifica acest acord, din cand in cand, in propria libertate de decizie fara un anunt prealabil. Continuarea accesarii si utilizarii site-ului femeilor.ro de la modificarea acestui acord constituie acceptarea acestui acord cu toate modificarile facute. In consecinta ar trebui ca atunci cand vizitati acest site sa verificati daca nu a fost postata o noua versiune a acestui acord.

 

Informatii de contact.

Orice intrebari sau nelamuriri cu privire la acest acord puteti sa le semnalati prin e-mail la adresa contact@femeilor.ro.

Utilizarea continutului si a informatiei. Declaratie cu privire la continut.

O serie de informatii, recomandari, sfaturi, idei, comentarii, posturi, scrisori, mesaje, grafica, text, software, sunet, fotografii, video, date, precum si alte materiale, denumite incontinuare "Continut" sunt disponibile pe site-ul web Femeilor.ro. O parte din Continut este furnizat de Femeilor.ro, o alta parte este furnizata de catre persoane care utilizeaza site-ul ("utilizatori"), precum si opiniile utilizatorilor, comentariile lor sau forumul de discutii. Femeilor.ro se straduieste sa aiba si sa pastreze un Continut corect, complet si actualizat, dar nu poate garanta si nu este responsabil pentru acuratetea, caracterul complet sau de actualitate cu privire la orice continut, indiferent daca este furnizat de catre Femeilor.ro sau de utilizatorii site-ului Web.

Continutul indiferent de natura lui, poate fi intrebuintat exclusiv in scopuri personale. Utilizarea continutului in scop comercial se poate face numai cu acordul scris si expres al Femeilor.ro. Ca utilizator, veti folosi toate informatiile puse la dispozitie de Femeilor.ro, pe propria dumneavoastra raspundere, iar in cazul in care acestea va vor genera vreo dauna, acceptati ca nu veti da in judecata Femeilor.ro.

Femeilor.ro are dreptul (dar nu si obligatia) indeplina libertate, precum si pentru orice motiv pentru a prescrie, edita, refuza sa accepte muta sau elimina orice continut.

 

Continutul trimis de utilizatori.

Utilizatorul are obligatia :

  • sa nu publice materiale cu drept de autor, fara a avea permisiunea autorului;
  • sa nu publice materiale cu caracter obscen, defaimator, de amenintare sau cu intentii rele fata de alt utilizator sau fata de persoane fizice sau juridice;
  • sa nu publice materiale cu caracter explicit sexual sau care au chiar si numai conotatie sexuala;

Utilizatorul isi asuma atat raspunderea civila cat si penala pentru materialele si informatiile pe care le publica sau le transmite pe site. Femeilor.ro nu are nici o responsabilitate juridica fata de materialele si informatiile furnizate der utilizatori site-ului.

 

Proprietatea si drepturile de proprietate intelectuala.

Continutul acestui site este proprietatea exclusiva a Femeilor.ro. Femeilor.ro va acorda nonexclusiv, nontransferabil, revocabil licenta limitata, pentru a vizualiza, imprima, distribui sau copia acest continut doar in scopuri personale, necomercial. Nu aveti dreptul sa utilizati orice Continut disponibil prin intermediul site-ului, in orice alt mod sau in orice alt scop fara acordul prealabil scris al Femeilor.ro. Folosirea neautorizata a Continutului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor, sau o incalcare a altor legi.

 

Modalitatea de inregistrare

Utilizatorul, are obligatia ca atunci cand isi creeaza un cont pe site sau apeleaza la serviciile site-ului sa furnizeze informatii reale, corecte si complete despre persoana sa. In cazul in care exista suspiciuni in ce priveste identitatea reala a utilizatorui, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a-i restrictiona accesul la serviciile site-ului.

 

Limitarea raspunderii.

Femeilor.ro nu isi asuma raspunderea si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de pe site, pentru continutul furnizat de catre persoane care utilizeaza site-ul, pentru erorile, omisiunile sau alte indvertente cuprinse in materialele furnizate de catre utilizatori, dar se straduieste sa pastreze un continut corect, complet si actualizat, si sa remedieze cat mai repede orice eroare. Astfel, pentru orice utilizare inadecvata, incorecta si frauduloasa a site-ului, utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Femeilor.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara.

Pentru caz de forta majora Femeilor.ro este exconerat total de raspundere. Prin caz de forta majora se intelege erori de functionalitate a echipamentului tehnic, erori de operare, virusi informatici, acces neautorizat in sistemele site-ului, lipsa functionarii conexiunilor diverse, etc.

 

Legea aplicabila. Litigii.

Toate drepturile si obligatiile Femeilor.ro si ale utilizatorilor prevazute de acest acord "Termeni si Conditii", dar si toate efectele juridice care le produc vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile romane in vigoare. Orice litigiu sau conflict aaparut intre Femeilor.ro si utilizatori va fi solutionat mai intai pe cale amiabila, urmand daca nu se solutioneaza calea judecatoreasca.

 

Politica de confidentialitate

Informatiile cu caracter personal, puse la dispozitia site-ului Femeilor.ro, in scopul de a putea primi unele informatii sau de a beneficia de anumite servicii sunt protejate de Legea 677/2001 completata de Legea 506/2004.

Prin completarea formularelor de inregistrare, utilizatorii isi creeaza un cont pe site si sunt de acord ca prin acestea vor intra in baza de date a Femeilor.ro si vor primi mesaje referitoare la Continutul site-ului. Femeilor.ro se obliga sa nu faca publice adresele de e-mail ale utilizatorilor cu exceptia cazului in care acest lucru devine necesar pentru a respecta legea si/ sau procedurile judiciare. Utilizatorul poate solicita in orice moment prin cerere expresa la contact@femeilor.ro, stergerea datelor personale din baza de date a Femeilor.ro.

 

Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.