Porc Sichuan

4513 afisari | 09 Feb 2011
Mihaela
 
Porc Sichuan 1
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 250g carne de porc, 1 praz(doar partea alba), 2 ardei grasi(unul rosu si unul verde), 2 linguri de ulei, 1 lingurita de zahar, 1 lingura sos de soia, 1 lingura de pasta chili.


Carnea de porc se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa timp de 30 de minute acoperit. Prazul si ardeii se spala si se taie apoi cubulete. Dupa ce a fiert carnea, se scoate pe o farfurie la racit, dupa care se taie fasii si se sareaza.

Intr-un wok se incinge uleiul si se adauga intai prazul dupa care ardeii. Se amesteca legumele pana se inmoaie. Se adauga peste legume si pasta chili, sosul de soia si fasiile de carne. Se omogenizeaza sosul pe foc amestecand, aprox. 6-7 minute. Porcul Sichuan se serveste cald cu orez.

Reteta de mancare chinezeasca pentru 2 portii.





 
Alte articole din BUCATARIE CHINEZEASCA
Pui chinezesc cu sos chili

Pui chinezesc cu sos chili

Reteta din bucataria chinezeascaIngrediente: 500g de piept de pui dezosat, 5 catei de usturoi, 1 lingura de sherr ...

Pui chinezesc cu ananas si ardei

Pui chinezesc cu ananas si ardei

Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 5 cepe mari, 3 ardei, 1 cana cu suc de ananas cu fruct, 12 l ...

Pui cu creveti si omleta

Pui cu creveti si omleta

Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 500g creveti curatati, 400g de mazare, 6 fire ceapa verde, ...

Piept de pui cu paste din orez

Piept de pui cu paste din orez

Reteta din bucataria chinezeascaIngrediente: 500g de piept de pui, 1 pachet de paste din orez, 50ml ulei de susan, sucul de la o p ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

D141E
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.