Penne siciliene
Pastele se fierb 10 minute in apa cu sare si cateva picaturi de ulei.
Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline si se adauga pieptul de pui taiat julien, baconul taiat feliute si ciupercile bucati. Se stropesc cu vin, se adauga sucul de rosii, se mai lasa 2-3 minute. Se pun pennele scurse in tigaie, se amesteca si se mai lasa 4-5 minute. Se pun intr-un vas termorezistent, se presara cascaval ras si se dau pentru 10 minute la cuptor. Pennele siciliene se decoreaza cu busuioc.
Bruschete cu avocado, rosii si busuioc
Reteta italiana de postIngrediente: 2-3 felii de paine prajita, un avocado, 1 rosie mare, ½ lingurita de busuioc, ...
Grisine de casa italienesti
Este o rețeta ușor de făcut, de post, adorata de copii. Grisinele acestea pot constitui alături de un fruct pachețelul copilului de la scoala. ...
Tagliatelle cu anghinare si bacon
Reteta italiana de paste, pentru 4 persoane Multe dintre noi femeile atunci cand mergem la cumparaturi, vrem sa f ...
Fettuccine piccolo buco
Este o reteta italiana de paste a unui restaurant din Roma care se numeste Piccolo Bucco. Este reteta casei. Acolo am mancat cele mai grozave paste it ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari