Penne siciliene

5718 afisari | 02 Noiembrie 2009
Vanessa
 
Penne siciliene 1
  Ingrediente: 500g de penne, 1 piept de pui, 200g de bacon, 200g de ciuperci, 3 linguri ulei de masline, 1 lingura de vin alb, 1 ceasca de suc de rosii, 2 linguri de cascaval ras, busuioc.

 

Pastele se fierb 10 minute in apa cu sare si cateva picaturi de ulei.

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline si se adauga pieptul de pui taiat julien, baconul taiat feliute si ciupercile bucati. Se stropesc cu vin, se adauga sucul de rosii, se mai lasa 2-3 minute. Se pun pennele scurse in tigaie, se amesteca si se mai lasa 4-5 minute. Se pun intr-un vas termorezistent, se presara cascaval ras si se dau pentru 10 minute la cuptor. Pennele siciliene se decoreaza cu busuioc.

 


Citeşte mai multe despre: penne siciliene,   piept de pui,   paste,   bacon,   penne,   ciuperci,   busuioc
 
Alte articole din BUCATARIE ITALIANA
Bruschete cu avocado, rosii si busuioc

Bruschete cu avocado, rosii si busuioc

Reteta italiana de postIngrediente: 2-3 felii de paine prajita, un avocado, 1 rosie mare, ½ lingurita de busuioc, ...

Grisine de casa italienesti

Grisine de casa italienesti

Este o rețeta ușor de făcut, de post, adorata de copii. Grisinele acestea pot constitui alături de un fruct pachețelul copilului de la scoala. ...

Tagliatelle cu anghinare si bacon

Tagliatelle cu anghinare si bacon

Reteta italiana de paste, pentru 4 persoane Multe dintre noi femeile atunci cand mergem la cumparaturi, vrem sa f ...

Fettuccine piccolo buco

Fettuccine piccolo buco

Este o reteta italiana de paste a unui restaurant din Roma care se numeste Piccolo Bucco. Este reteta casei. Acolo am mancat cele mai grozave paste it ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

EF4F6
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.