Paste penne cu piept de pui si bacon

7074 afisari | 04 Ianuarie 2010
Mihaela
 
Paste penne cu piept de pui si bacon 1
Reteta cu paste pentru 4 portii

Ingrediente:
1 lingura de ulei de masline, 2 piepti de pui dezosati fara piele, 100g bacon taiat fasiute mici, 4 linguri de vin alb, 100g de mazare congelata, 5 lingurite de smantana, 250g de paste penne, sare si piper. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care se clatesc cu un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul de masline la incalzit. Se pune in ulei pieptul de pui si se adauga si fasiile de bacon peste pui. Se lasa la foc iute 5 minute. Se intoarce apoi pieptul de pui, se amesteca cu baconul si se adauga vinul, lasandu-l pana se evapora. Cand s-a evaporat se adauga smantana, mazarea si pastele. Se amesteca usor toate ingredientele. Se acopera tigaia si se mai lasa 5 minute pana ce pieptul de pui este complet facut. Se serveste imediat. Este o reteta cu carne de pui foarte apreciata.

 

 


 
Alte articole din PASTE
Paste tagliatelle cu galbiori

Paste tagliatelle cu galbiori

Reteta cu paste pentru 4 portii Ingrediente: 400-500g paste tagliatelle, 500g galbiori, 50g unt, 10 fire de ...

Spaghetti diavolo

Spaghetti diavolo

Reteta de paste italiana, pentru 4 persoane. Ingrediente: 500g de spaghetti, 100g bacon, 1 ard ...

Taitei de casa

Taitei de casa

 Ingrediente: 3 oua, 1 cescuta cu apa, ½ lingurita cu sare, faina cat cuprinde.Faina se pune pe planset ...

Spaghete bolognese

Spaghete bolognese

Ingrediente: 500 g de spaghete, 60g de bacon feliat, 3 linguri de ulei de masline, 2 catei de usturoi, 300g de carne de vita tocata, 50g de za ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

C78E8
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.