Spaghete bolognese

5075 afisari | 21 Iulie 2010
 
Spaghete bolognese 1
Ingrediente: 500 g de spaghete, 60g de bacon feliat, 3 linguri de ulei de masline, 2 catei de usturoi, 300g de carne de vita tocata, 50g de zarzavaturi pentru supa congelate, 1 ceasca de supa de carne, 1 conserva de rosii decojite( 400g), sare, piper, 1 lingura de oregano tocat.


Pastele se fierb in apa cu sare si conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o tigaie se incinge uleiul. Se pune in uleiul incins baconul taiat fasiute cu usturoiul. Cand s-a rumenit baconul, se adauga carnea tocata si zarzavaturile. Se tin pe foc 5 minute amestecand. Se stinge cu supa de carne si se adauga rosiile decojite, taiate cubulete. Se lasa sosul bolognese sa fiarba 7-8 minute si se condimenteaza cu sare, piper si oregano.

Spaghetele se aseaza pe farfurii, iar deasupra se pune sosul bolognese. Spaghetele bolognese se decoreaza cu patrunjel verde.

Foto: Flickr.com


Citeşte mai multe despre: spaghete bolognese,   sos bolognese,   pastele,   bacon,   carne de vita,   oregano
 
Alte articole din PASTE
Paste tagliatelle cu galbiori

Paste tagliatelle cu galbiori

Reteta cu paste pentru 4 portii Ingrediente: 400-500g paste tagliatelle, 500g galbiori, 50g unt, 10 fire de ...

Spaghetti diavolo

Spaghetti diavolo

Reteta de paste italiana, pentru 4 persoane. Ingrediente: 500g de spaghetti, 100g bacon, 1 ard ...

Taitei de casa

Taitei de casa

 Ingrediente: 3 oua, 1 cescuta cu apa, ½ lingurita cu sare, faina cat cuprinde.Faina se pune pe planset ...

Taitei in sos delicios de ciuperci cu sunca

Taitei in sos delicios de ciuperci cu sunca

Reteta cu paste pentru 2 persoane Ingrediente: 250 g de taitei lati, 400g de ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

FD08C
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.