Taitei in sos delicios de ciuperci cu sunca

5663 afisari | 15 Aprilie 2010
Mihaela
 
Taitei in sos delicios de ciuperci cu sunca 1
Reteta cu paste pentru 2 persoane
 
Ingrediente: 250 g de taitei lati, 400g de ciuperci Champignon, 1 lingura de ulei de masline, 2 catei de usturoi, 300g de mazare congelata, 400 ml de lapte cu continut mic de grasime, 150g de sunca, sare si piper, patrunjel verde.

Se pune la fiert o oala de apa cu sare. Cand apa fierbe adaugam taiteii. 
Intre timp pregatim sosul Se curata ciupercile si se taie fasiute. Sunca se taie cubulete.

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajesc ciupercile. Se adauga apoi usturoiul pisat si mazarea. Se toarna laptele. Se fierbe sosul la foc mic aprox. 5 minute. Se adauga si cubuletele de sunca in sos si se pipereaza.

Taiteii fierti conform instructiunilor de pe ambalaj, se trec printr-un jet de apa rece apoi se scurg bine. Se scot pe un platou si se servesc cu sosul de ciuperci cu sunca. Se decoreaza taiteii cu patrunjel verde tocat.

 

Citeşte mai multe despre: reteta cu paste,   taitei,   taitei cu sunca,   taitei cu sos,   ciuperci
 
Alte articole din PASTE
Paste tagliatelle cu galbiori

Paste tagliatelle cu galbiori

Reteta cu paste pentru 4 portii Ingrediente: 400-500g paste tagliatelle, 500g galbiori, 50g unt, 10 fire de ...

Spaghetti diavolo

Spaghetti diavolo

Reteta de paste italiana, pentru 4 persoane. Ingrediente: 500g de spaghetti, 100g bacon, 1 ard ...

Taitei de casa

Taitei de casa

 Ingrediente: 3 oua, 1 cescuta cu apa, ½ lingurita cu sare, faina cat cuprinde.Faina se pune pe planset ...

Spaghete bolognese

Spaghete bolognese

Ingrediente: 500 g de spaghete, 60g de bacon feliat, 3 linguri de ulei de masline, 2 catei de usturoi, 300g de carne de vita tocata, 50g de za ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

5F466
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.