Taitei in sos delicios de ciuperci cu sunca

4279 afisari | 15 Aprilie 2010
Mihaela
 
Taitei in sos delicios de ciuperci cu sunca 1
Reteta cu paste pentru 2 persoane
 
Ingrediente: 250 g de taitei lati, 400g de ciuperci Champignon, 1 lingura de ulei de masline, 2 catei de usturoi, 300g de mazare congelata, 400 ml de lapte cu continut mic de grasime, 150g de sunca, sare si piper, patrunjel verde.

Se pune la fiert o oala de apa cu sare. Cand apa fierbe adaugam taiteii. 
Intre timp pregatim sosul Se curata ciupercile si se taie fasiute. Sunca se taie cubulete.

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajesc ciupercile. Se adauga apoi usturoiul pisat si mazarea. Se toarna laptele. Se fierbe sosul la foc mic aprox. 5 minute. Se adauga si cubuletele de sunca in sos si se pipereaza.

Taiteii fierti conform instructiunilor de pe ambalaj, se trec printr-un jet de apa rece apoi se scurg bine. Se scot pe un platou si se servesc cu sosul de ciuperci cu sunca. Se decoreaza taiteii cu patrunjel verde tocat.

 

Cite┼čte mai multe despre: reteta cu paste,   taitei,   taitei cu sunca,   taitei cu sos,   ciuperci
 
Alte articole din PASTE
Paste tagliatelle cu galbiori

Paste tagliatelle cu galbiori

Reteta cu paste pentru 4 portii Ingrediente: 400-500g paste tagliatelle, 500g galbiori, 50g unt, 10 fire de ...

Spaghetti diavolo

Spaghetti diavolo

Reteta de paste italiana, pentru 4 persoane. Ingrediente: 500g de spaghetti, 100g bacon, 1 ard ...

Taitei de casa

Taitei de casa

 Ingrediente: 3 oua, 1 cescuta cu apa, ½ lingurita cu sare, faina cat cuprinde.Faina se pune pe planset ...

Spaghete bolognese

Spaghete bolognese

Ingrediente: 500 g de spaghete, 60g de bacon feliat, 3 linguri de ulei de masline, 2 catei de usturoi, 300g de carne de vita tocata, 50g de za ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

C78CF
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.