Crema de zahar ars
compozitia se omogenizeaza si devine ca o crema. Se scot doua linguri din compozitie si se amesteca cu faina, iar apoi se toarna inapoi in compozitie amestecand bine. Faina este pentru a nu iesi crema cu gauri in ea.
Intr-o cratita de 3 l, se ard 150 g de zahar si se invarte cratita, in asa fel incat, zaharul ars sa acopere peretii laterali. In compozitia de oua se toarna apoi laptele treptat, se amesteca si apoi se toarna totul in cratita cu zaharul ars. Cratita se introduce intr-o alta cratita mai mare, sa se poata sprijini pe toarte si se introduce in cuptor sa se coaca. Se lasa 30 de minute.
Si o alta varianta:
{youtubejw}Ex7LtXdfLEo{/youtubejw}
Ciocolata alba de casa, cu unt de cacao si coacaze
Ingrediente: 200g unt de cacao, 40g unt, 50g lapte praf, 1 baton de vanilie, 2 linguri de sirop de agave, 50g coacaze negre des ...
Tarta cu crema de lamaie si spuma de bezea
Ingrediente: Blat: 250g biscuiti petit beure, 125g unt nesaratCrema de lamaie: ...
Mousse de ciocolata delicios si usor de preparat
Este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Un desert care poate fi facut impreuna cu copiii nostri, dar mai ales consumat de copiii ...
Fursecuri cu miere si menta
Ingrediente: 5 cesti faina, 2 cesti miere, 2 oua, 2 cesti ulei, un sfert de lingurita praf de copt, 15- 20 picaturi ulei de menta(cel pentru u ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari