Top 10 alimente pentru mentinerea siluetei
Salata si varza- cel mai bun mod de a umple o farfurie este sa apelati la varza sau la salata. Aceste legume adauga volum mesei, dar foarte putine calorii.
Sparanghel – are foarte putine calorii dar aduce un aport considerabil de vitamina A si acid foli
Dovlecel – are un continut caloric foarte mic. Se adauga in salate sau in diferite mancaruri. Este delicios la gratar.
Rosii – rosia este ingredientul principal pentru sosuri, foarte buna in salata, nelipsita in ciorbe. Rosia reprezinta un antioxidant foarte puternic.
Somon – contine acizi grasi omega-3, foarte buni perntru sistemul cardiovascular si pentru sistemul imunitar. Somonul este de asemenea si o mare sursa de proteine.
Pui – sursa foarte buna de proteine cu continut foarte mic de grasimi.
Fructe de padure – sunt bogate in vitamine, fibre si antioxidanti care ajuta in lupta cu radicalii liberi si aduc foarte putine calorii.
Vinul – mai ales cel rosu este o sursa foarte importanta de antioxidanti
Carnea slaba de vaca – este o importanta sursa de fier, zinc si proteine(100g de carne = 150 calorii)
Ciorba sau supa – aduce un aport insemnat de vitamine si minerale si un continut caloric foarte mic.
Aceste alimente sunt doar cateva, dintr-o lista lunga, care ne ajuta sa fim mai sanatoase si sa ne mentinem silueta. Dar poate fi un inceput pentru a ne schimba stilul de viata si a avea o alimentatie cat mai corecta si sanatoasa.
Vitamina E- vitamina tineretii si a sanatatii
Vitamina E sau vitamina care pastreaza tineretea, este unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali. Aceasta vitamina protejeaza organi ...
5 alimente care ne ajuta sa ne detoxifiem dupa sarbatori
Studiile arata ca toxinele din organism sunt cele care incetinesc metabolismul si impiedica eliminarea grasimilor, favorizand aparitia bolilor. Elimin ...
Ce faina sa alegem? Ce paine este mai buna?
Avand in vedere ca faina reprezinta o sursa importanta de carbohidrati si energie, ea trebuie sa se regaseasca zilnic in alimentatia noastra. Pe piata ...
Uleiul in bucatarie. Pe care ulei ar trebui sa-l alegem?
Fie ca il folosim la prajit ori in salate, alegerea uleiului este extrem de importanta. Nutritionistii sunt de parere ca atunci cand gatim tre ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari