Ton la cuptor cu legume
Intr-o tava se aseaza legumele, cateii de usturoi curatati, si tonul curatat si crestat. Se stropeste totul cu uleiul de masline si se mai adauga 1 ceasca de apa. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga in tava si rozmarinul si se da la cuptor pentru aprox. 25 de minute. Se stropeste din cand in cand tonul cu sosul din tava. Tonul cu legume se serveste cald cu patrunjel tocat deasupra. Tonul este un peste delicios, mai ales pregatit la cuptor. Se poate servi si cu mujdei de usturoi alaturi.
Spaghetti cu scoici si pancetta
Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...
Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci
Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...
File de crap in aluat de bere
Reteta cu peste pentru 4 portiiIngrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper. ...
Barcute de avocado cu fructe de mare
Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari