File de crap in aluat de bere

5121 afisari | 22 Decembrie 2011
Mihaela N
 
File de crap in aluat de bere 1
Reteta cu peste pentru 4 portii

Ingrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper.
 

Fileurile de crap se taie in 8 bucati. Se amesteca intr-un castron ouale, faina, berea, uleiul, sare si piperul pana se obtine aluatul de bere.

Se iau doua tigai si se incinge cate o lingura de ulei in fiecare tigaie. Se sareaza si se pipereaza pestele. Se tavaleste prin aluat si se prajeste in cele doua tigai aprox. 5 minute pana se rumeneste pe fiecare parte.

Se serveste alaturi de o portie de orez cu bobul lung, cu patrunjel verde tocat deasupra.
Se spune ca daca vrei sa fii agil si relaxat tot anul, nu ar trebui sa lipseasca pestele de pe masa in noaptea de Revelion. Cu acesta reteta nu dati gres, sigur!


 
Alte articole din RETETE CU PESTE SI FRUCTE DE MARE
Spaghetti cu scoici si pancetta

Spaghetti cu scoici si pancetta

Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...

Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci

Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci

Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...

Barcute de avocado cu fructe de mare

Barcute de avocado cu fructe de mare

Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...

Somon cu rozmarin

Somon cu rozmarin

Reteta cu peste pentru 4 portii  Ingrediente: 2 bucati file de somon(aprox. 1kg), 2 legaturi de pa ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

9E8EE
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.