Somon cu rozmarin
Reteta cu peste pentru 4 portii
Ingrediente: 2 bucati file de somon(aprox. 1kg), 2 legaturi de patrunjel, 2 legaturi de marar, 1 lamaie, 4 crengute de rozmarin, 1 lingura de ulei, piper, sare grunjoasa.
Verdeata se spala si se toaca marunt. Somonul se spala si se usuca folosind un servet curat. Se unge fileul cu ulei si se presara piper, patrunjel si marar tocat. Se pliaza in jumatate si se prinde cu scobitori ca sa nu se desfaca. Se procedeaza la fel si cu celalalt file. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se aseaza un strat gros de sare grunjoasa. Se aseaza felii de lamaie, crengute de rozmarin, fileurile de somon, se acopera cu felii de lamaie, crengute de rozmarin si deasupra un alt strat de sare grunjoasa. Se introduce tava in cuptorul incins, la foc potrivit pentru 30 de minute. Se serveste pestele cu garnitura de cartofi natur.
Ingrediente: 2 bucati file de somon(aprox. 1kg), 2 legaturi de patrunjel, 2 legaturi de marar, 1 lamaie, 4 crengute de rozmarin, 1 lingura de ulei, piper, sare grunjoasa.
Verdeata se spala si se toaca marunt. Somonul se spala si se usuca folosind un servet curat. Se unge fileul cu ulei si se presara piper, patrunjel si marar tocat. Se pliaza in jumatate si se prinde cu scobitori ca sa nu se desfaca. Se procedeaza la fel si cu celalalt file. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se aseaza un strat gros de sare grunjoasa. Se aseaza felii de lamaie, crengute de rozmarin, fileurile de somon, se acopera cu felii de lamaie, crengute de rozmarin si deasupra un alt strat de sare grunjoasa. Se introduce tava in cuptorul incins, la foc potrivit pentru 30 de minute. Se serveste pestele cu garnitura de cartofi natur.
Alte articole din RETETE CU PESTE SI FRUCTE DE MARE
Spaghetti cu scoici si pancetta
Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...
Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci
Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...
File de crap in aluat de bere
Reteta cu peste pentru 4 portiiIngrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper. ...
Barcute de avocado cu fructe de mare
Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.