Terina de pui
Intr-un castron adanc se amesteca jumatate din cantitatea de cubulete de pui, felii de carne si ficatei prajiti. Peste amestec se adauga ouale, ceapa tocata, supa de pui, coniacul, ardeiul iute curatat de seminte si taiat foarte marunt,piper si pesmet cat e nevoie pentru a obtine o compozitie mai tare.
Se ia o tava de chec(de preferat un putin mai lata) si se unge cu ulei. Apoi se tapeteaza tava cu felii de bacon atat fundul tavii cat si peretii ei. Se aseaza uniform jumatate din compozitia cu pesmet. Asezati deasupra un strat de cubulete de carne si peste aceasta punteti un strat de morcov ras. Peste stratul de morcovi asezati ficateii si peste ficatei puneti un strat de ceapa rasa. Acoperiti ceapa cu feliile de carne. Peste feliile de carne puneti compozitia cu pesmet ramasa. Nivelati deasupra cu o lingura. Tapetati compozitia deasupra cu felii de bacon. Se coace la foc potrivit, cel putin 1 ora. Dupa ce s-a copt se lasa la racit. Terina nu se taie decat rece.
Pui cu legume la tigaia Dry Cooker
Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...
Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola
Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...
Pastrama de pui facuta in casa
Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...
Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume
Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari