Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume
Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 ardei grasi, 2 cepe, 2 linguri cu unt, ½ cana cu vin alb, 2 linguri de coniac, boia de ardei dulce, crengute de rozmarin, sare, piper.
Pieptul de curcan se spala, se taie in felii groase de 2-3 cm, si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se rumenesc apoi bucatile de carne putin pe un gratar.
Se unge un vas termorezistent cu unt. Se aseaza in el legumele taiate bucati.
Din loc in loc se pun printre legume crengute de rozmarin. Se presara putina sare si se stropesc legumele cu 1 cescuta de apa. Deasupra se aseaza bucatile de curcan si se pune capacul vasului. Se da la cuptor curcanul pentru aprox. 30 de minute. Se scoate apoi capacul si se toarna in vas vinul si coniacul. Se mai lasa friptura de curcan in cuptor inca 10 minute si se serveste calda.
Pieptul de curcan se spala, se taie in felii groase de 2-3 cm, si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se rumenesc apoi bucatile de carne putin pe un gratar.
Se unge un vas termorezistent cu unt. Se aseaza in el legumele taiate bucati.
Din loc in loc se pun printre legume crengute de rozmarin. Se presara putina sare si se stropesc legumele cu 1 cescuta de apa. Deasupra se aseaza bucatile de curcan si se pune capacul vasului. Se da la cuptor curcanul pentru aprox. 30 de minute. Se scoate apoi capacul si se toarna in vas vinul si coniacul. Se mai lasa friptura de curcan in cuptor inca 10 minute si se serveste calda.
Citeşte mai multe despre:
piept de curcan, curcanul, legume rozmarin, reteta cu carne de pasare, piept de curcan cu rozmarin, friptura de curcan
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PASARE
Pui cu legume la tigaia Dry Cooker
Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...
Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola
Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...
Pastrama de pui facuta in casa
Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...
Piept de pui in sos de mere
Reteta cu carne de pasare pentru 4 portii. Ingrediente: 2 piepti de pui, 2 mere, 1 lingura de suc de lamaie, ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.