Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola
Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii
Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri de ulei, 150 g samantana, 2 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, sare, piper.
Ciupercile se spala, se scurg si se taie in bucatele mici. Ceapa se curata, se spala si se toaca si ea marunt. Pipetul de pui se curata de pielite, se spala si se taie bastonase. Se pune ceapa in ulei 2 minute dupa care se adauga bucatile de carne de pui si se lasa 5-6 minute pe foc amestecandu-se. Se adauga apoi ciupercile si se lasa sa fiarba mancarea la foc mic pana ce scade zeama lasata de plaurotus. Se adauga smantana si se amesteca. Cand a inceput sosul sa se ingroase putin, se adauga usturoiul tocat si gorgonzola taiata in cubulete. Se mai amesteca 1- 2 minute si se opreste focul. Sosul de gorgonzola cu pui si ciuperci se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocata.
Foto:vitellosonline.com
Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri de ulei, 150 g samantana, 2 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, sare, piper.
Ciupercile se spala, se scurg si se taie in bucatele mici. Ceapa se curata, se spala si se toaca si ea marunt. Pipetul de pui se curata de pielite, se spala si se taie bastonase. Se pune ceapa in ulei 2 minute dupa care se adauga bucatile de carne de pui si se lasa 5-6 minute pe foc amestecandu-se. Se adauga apoi ciupercile si se lasa sa fiarba mancarea la foc mic pana ce scade zeama lasata de plaurotus. Se adauga smantana si se amesteca. Cand a inceput sosul sa se ingroase putin, se adauga usturoiul tocat si gorgonzola taiata in cubulete. Se mai amesteca 1- 2 minute si se opreste focul. Sosul de gorgonzola cu pui si ciuperci se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocata.
Foto:vitellosonline.com
Citeşte mai multe despre:
reteta cu carne de pasare, piept de pui, pleurotus, ciuperci, sos de gorgonzola
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PASARE
Pui cu legume la tigaia Dry Cooker
Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...
Pastrama de pui facuta in casa
Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...
Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume
Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...
Piept de pui in sos de mere
Reteta cu carne de pasare pentru 4 portii. Ingrediente: 2 piepti de pui, 2 mere, 1 lingura de suc de lamaie, ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.