Pui cu legume la tigaia Dry Cooker
Reteta pentru 2 portii
Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovlecel mic, 5 ciuperci, 1 ardei gras galben sau rosu.
Marinata: 2 linguri ulei de masline, sucul de la ½ lamaie, 2 linguri sos de soia, 1 lingurita de miere, 4-5 catei de usturoi zdrobiti, ½ lingurita de sos iute(optional).
Pieptul de pui se spala si se taie fasiute subtiri. Intr-un castron se pun ingredientele pentru marinata, se amesteca bine si se adauga carnea de pui. Se tavaleste carnea bine prin marinata, se acopera castronul si se da la frigider ½ de ora.
In timp ce puiul sta la marinat, se pregatesc legumele pentru Dry Cooker. Morcovul de curata si se taie bastonase subtiri. Dovlecelul se curata si se taie felii. Ceapa se curata si taie solzisori. Ciupercile se spala si se taie felii. Ardeiul se curata si se taie fasiute. Broccoli se spala se desface in buchetele si se scufunda 3-4 minute intr-un vas cu apa care fierbe. Se scoate apoi pe o farfurie.
In tigaie se pun legumele si deasupra lor se aseaza uniform fasiutele de pui peste care se toarna marinata. Se pune dry-cookerul la foc mic timp de 30- 40 de minute. Mancarea se serveste calda.
Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovlecel mic, 5 ciuperci, 1 ardei gras galben sau rosu.
Marinata: 2 linguri ulei de masline, sucul de la ½ lamaie, 2 linguri sos de soia, 1 lingurita de miere, 4-5 catei de usturoi zdrobiti, ½ lingurita de sos iute(optional).
Pieptul de pui se spala si se taie fasiute subtiri. Intr-un castron se pun ingredientele pentru marinata, se amesteca bine si se adauga carnea de pui. Se tavaleste carnea bine prin marinata, se acopera castronul si se da la frigider ½ de ora.
In timp ce puiul sta la marinat, se pregatesc legumele pentru Dry Cooker. Morcovul de curata si se taie bastonase subtiri. Dovlecelul se curata si se taie felii. Ceapa se curata si taie solzisori. Ciupercile se spala si se taie felii. Ardeiul se curata si se taie fasiute. Broccoli se spala se desface in buchetele si se scufunda 3-4 minute intr-un vas cu apa care fierbe. Se scoate apoi pe o farfurie.
In tigaie se pun legumele si deasupra lor se aseaza uniform fasiutele de pui peste care se toarna marinata. Se pune dry-cookerul la foc mic timp de 30- 40 de minute. Mancarea se serveste calda.
Citeşte mai multe despre:
legume la tigaia dry cooke, pui cu legume la dry cooker, pui la tigaia dry cooker, piept de pui, ciuperci, marinata
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PASARE
Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola
Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...
Pastrama de pui facuta in casa
Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...
Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume
Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...
Piept de pui in sos de mere
Reteta cu carne de pasare pentru 4 portii. Ingrediente: 2 piepti de pui, 2 mere, 1 lingura de suc de lamaie, ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.