Supa de pui cu galuste
Intr-o oala mare se pun la fiert 3 litri de apa si cand incepe sa fiarba se pune carnea. Se curata morcovii, ceapa, telina, radacina de patrunjel, cartofii si se adauga si ele in oala.
Se bat ouale intr-un castron, se adauga un praf de sare si se adauga grisul in ploaie pana la omogenizarea compozitiei. Compozitia trebuie sa fie ca o smantana foarte groasa.
Dupa ce au fiert si legumele si carnea, se vor scoate pe o farfurie si se vor taia bucati. Cu o lingura mare pe care o treci inainte prin supa, formezi galustele. Inainte de a incepe sa pui galustele in oala, dai focul mic. Dupa ce ai terminat de format toate galustele si le-ai pus in oala, torni peste ele un pahar de apa rece, le pui capac si le lasi sa fiarba acoperit 30 de minute. Pui sare dupa gust stingi focul si presari patrunjel tocat.
Pui in fiecare farfurie, carne si legume si adaugi peste ele supa cu galuste.
Ciorba de loboda cu ceapa verde
Ingrediente: 1 ½ apa, 500ml bors, 5legaturi de loboda, 1 legatura de ceapa verde(cam 4 fire), 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 2 ling ...
Bors de primavara cu urzici
Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1l de apa, 500ml de bors, 1 ceapa, 1 lingura de orez, 1 varf de lingurita de b ...
Supa- crema de urzici
Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1 kg de urzici, 2 cepe, 1 cartof mai mare, 1 telina mica, 1 radacina de patrunjel, 2 linguri de ...
Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei
Reteta de ciorba pentru 6 portii Ingrediente: 2 l supa de legume(sau apa), 1 dovlecel, 1 cana de boabe de po ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari