Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei
Reteta de ciorba pentru 6 portii
Ingrediente: 2 l supa de legume(sau apa), 1 dovlecel, 1 cana de boabe de porumb fiert, 5 ciuperci proaspete, 1 morcov, 3 cartofi, 4 linguri de ceapa verde tocata, 3 rosii, 1 radacina mica de patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de unt, 2 linguri de smantana, patrunjel verde tocat, sare, piper.
Morcovul, telina si radacina de patrunjel, se curata, se spala, se dau pe razatoare si se pun la calit intr-o tigaie in untul incins. Se adauga ceapa verde tocata, se mai calesc putin si se dau deoparte.
Se spala ciupercile si se taie feliute. Se pun la fiert in supa de legume(sau apa) 20 de minute, apoi se adauga cartofii curatati, spalati si taiati cuburi, radacinoasele calite si se mai fierbe ciorba 10 de minute. Se adauga porumbul, dovlecelul ras si taiat cubulete si felii de rosii curatate(fara pielite). Se condimenteaza cu sare si pier si se mai lasa ciorbita pe foc 10 minute. Se serveste cu smantana si patrunjel verde deasupra.
Ingrediente: 2 l supa de legume(sau apa), 1 dovlecel, 1 cana de boabe de porumb fiert, 5 ciuperci proaspete, 1 morcov, 3 cartofi, 4 linguri de ceapa verde tocata, 3 rosii, 1 radacina mica de patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de unt, 2 linguri de smantana, patrunjel verde tocat, sare, piper.
Morcovul, telina si radacina de patrunjel, se curata, se spala, se dau pe razatoare si se pun la calit intr-o tigaie in untul incins. Se adauga ceapa verde tocata, se mai calesc putin si se dau deoparte.
Se spala ciupercile si se taie feliute. Se pun la fiert in supa de legume(sau apa) 20 de minute, apoi se adauga cartofii curatati, spalati si taiati cuburi, radacinoasele calite si se mai fierbe ciorba 10 de minute. Se adauga porumbul, dovlecelul ras si taiat cubulete si felii de rosii curatate(fara pielite). Se condimenteaza cu sare si pier si se mai lasa ciorbita pe foc 10 minute. Se serveste cu smantana si patrunjel verde deasupra.
Citeşte mai multe despre:
ciorba cu porumb, ciorba cu ciuperci, ciorba cu dovlecei, reteta ciorba, supa
Alte articole din RETETE SUPE SI CIORBE
Ciorba de loboda cu ceapa verde
Ingrediente: 1 ½ apa, 500ml bors, 5legaturi de loboda, 1 legatura de ceapa verde(cam 4 fire), 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 2 ling ...
Bors de primavara cu urzici
Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1l de apa, 500ml de bors, 1 ceapa, 1 lingura de orez, 1 varf de lingurita de b ...
Supa- crema de urzici
Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1 kg de urzici, 2 cepe, 1 cartof mai mare, 1 telina mica, 1 radacina de patrunjel, 2 linguri de ...
Supa mozaic
Reteta pentru 6 portii Ingrediente: 1,5 l de apa, 850g rosii, 2 morcovi medii, 1 radacina de patrunjel, 1 ce ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.