Bors de primavara cu urzici

6694 afisari | 18 Aprilie 2012
Mihaela N
 
Bors de primavara cu urzici 1
Reteta pentru 4 portii

Ingrediente: 1l de apa, 500ml de bors, 1 ceapa, 1 lingura de orez, 1 varf de lingurita de boia dulce, 2 linguri de ulei, 1 ou, 2 farfurii adanci cu frunzele urzicilor, sare, piper.

Ceapa se curata, se spala si se inabusa in ulei si putina apa. Se adauga boiaua si sarea si se pune un litru de apa. Dupa ce da un clocot se pune orezul si urzicile bine spalate, oparite si tocate marunt. Se lasa sa fiarba la foc mic pana ce orezul este aproape gata(nu se fierb mult urzicile pentru a-si pastra proprietatile nutritive). Se adauga si borsul fiert separat si se mai da in cateva clocote. Se drege cu un ou.  po
Se poate servi atat cald cat si rece.



Citeşte mai multe despre: bors de primavara,   bors cu urzici,   reteta,   urzici,   bors
 
Alte articole din RETETE SUPE SI CIORBE
Ciorba de loboda cu ceapa verde

Ciorba de loboda cu ceapa verde

Ingrediente: 1 ½ apa, 500ml bors, 5legaturi de loboda, 1 legatura de ceapa verde(cam 4 fire), 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 2 ling ...

Supa- crema de urzici

Supa- crema de urzici

Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1 kg de urzici, 2 cepe, 1 cartof mai mare, 1 telina mica, 1 radacina de patrunjel, 2 linguri de ...

Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei

Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei

Reteta de ciorba pentru 6 portii Ingrediente: 2 l supa de legume(sau apa), 1 dovlecel, 1 cana de boabe de po ...

Supa mozaic

Supa mozaic

Reteta pentru 6 portii Ingrediente: 1,5 l de apa, 850g rosii, 2 morcovi medii, 1 radacina de patrunjel, 1 ce ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

78116
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.