Ciorba de loboda cu ceapa verde

7197 afisari | 21 Aprilie 2012
Mihaela N
 
Ciorba de loboda cu ceapa verde 1
Ingrediente: 1 ½ apa, 500ml bors, 5legaturi de loboda, 1 legatura de ceapa verde(cam 4 fire), 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 2 linguri de orez, ½ legatura de marar, ½ legatura de patrunjel, ½ legatura de leustean, 3 linguri de ulei, sare, piper, 1 ou. 

Se curata radacinoasele, se spala si dau pe razatoare. Ceapa verde se curata si se toaca. Intr-o oala de ciorba se pune uleiul si se adauga zarzavatul ras si ceapa verde. Se inabusa putin si se adauga apa si sarea. Se lasa sa fiarba 10 minute si se adauga si orezul. Cand orezul este aproape gata se adauga loboda spalata si taiata subtire. Dupa ce da un clocot se pune si borsul fiert separat, mararul, patrunjelul si leusteanul tocate fin. Se mai da ciorba in doua trei clocote, se condimenteaza cu piper si se drege cu un ou.

Foto: Flickr by Sunday Chefs

 

Citeşte mai multe despre: ciorba de loboda,   ciorba cu ceapa verde,   bors,   ceapa verde,   loboda
 
Alte articole din RETETE SUPE SI CIORBE
Bors de primavara cu urzici

Bors de primavara cu urzici

Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1l de apa, 500ml de bors, 1 ceapa, 1 lingura de orez, 1 varf de lingurita de b ...

Supa- crema de urzici

Supa- crema de urzici

Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1 kg de urzici, 2 cepe, 1 cartof mai mare, 1 telina mica, 1 radacina de patrunjel, 2 linguri de ...

Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei

Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei

Reteta de ciorba pentru 6 portii Ingrediente: 2 l supa de legume(sau apa), 1 dovlecel, 1 cana de boabe de po ...

Supa mozaic

Supa mozaic

Reteta pentru 6 portii Ingrediente: 1,5 l de apa, 850g rosii, 2 morcovi medii, 1 radacina de patrunjel, 1 ce ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

01DC8
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.