Supa de fasole verde cu kaizer

4785 afisari | 10 Decembrie 2009
Iris
 
Supa de fasole verde cu kaizer 1
  Ingrediente: 500g de fasole verde conservata, 250g kaizer, 1 pahar smantana, 1 ceapa mare, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 lingurita de faina, sare, 1 lingura de patrunjel verde tocat..   Se pun la fiert in 3l de apa kaizerul taiat fasiute, ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si radacina de patrunjel tocata.

 Se fierb 25 de minute. Se adauga fasolea verde rupta bucatele si se continua fierberea. Se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba inca 20 de minute, iar cand supa este gata se adauga smantana amestecata cu faina. Se da in doua clocote, se opreste focul si se adauga verdeata. Supa de fasole verde cu kaizer se serveste calda.

 


Citeşte mai multe despre: supa de fasole verde,   supa cu kaizer,   faina,   patrunjel,   kaizer,   smantana,   fasole verde
 
Alte articole din RETETE SUPE SI CIORBE
Ciorba de loboda cu ceapa verde

Ciorba de loboda cu ceapa verde

Ingrediente: 1 ½ apa, 500ml bors, 5legaturi de loboda, 1 legatura de ceapa verde(cam 4 fire), 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 2 ling ...

Bors de primavara cu urzici

Bors de primavara cu urzici

Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1l de apa, 500ml de bors, 1 ceapa, 1 lingura de orez, 1 varf de lingurita de b ...

Supa- crema de urzici

Supa- crema de urzici

Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1 kg de urzici, 2 cepe, 1 cartof mai mare, 1 telina mica, 1 radacina de patrunjel, 2 linguri de ...

Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei

Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei

Reteta de ciorba pentru 6 portii Ingrediente: 2 l supa de legume(sau apa), 1 dovlecel, 1 cana de boabe de po ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

A834E
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.