Spaghetti verdure
Se desparte in buchetele atat conopida cat si broccoli. Morcovii se curata si se taie betisoare. Porumbul se scurge de apa.
Intr-o oala se pune apa la fiert cu 1 lingurita de ulei si 1 lingurita de sare. Cand fierbe apa se adauga pastele si se lasa 8-10 minute la fiert. Se scurg apoi de apa.
Intre timp se oparesc buchetele de broccoli si de conopida cca 3-4 minute. Se scot si se pun intr-o sita, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Intr-o tigaie, se pune untul la incins si se adauga betisoarele de morcovi. Se calesc 4 minute si se adauga conopida, broccoli si porumbul si se toarna supa de legume. Se pune putina sare. Se acopera cratita cu un capac si se lasa la innabusit 5-6 minute. Spaghetele scurse se amesteca cu legumele si busuiocul tocat. Se pipereaza si se se presara deasupra parmezan ras. Spaghetele verdure se servesc fierbinti.
Bruschete cu avocado, rosii si busuioc
Reteta italiana de postIngrediente: 2-3 felii de paine prajita, un avocado, 1 rosie mare, ½ lingurita de busuioc, ...
Grisine de casa italienesti
Este o rețeta ușor de făcut, de post, adorata de copii. Grisinele acestea pot constitui alături de un fruct pachețelul copilului de la scoala. ...
Tagliatelle cu anghinare si bacon
Reteta italiana de paste, pentru 4 persoane Multe dintre noi femeile atunci cand mergem la cumparaturi, vrem sa f ...
Fettuccine piccolo buco
Este o reteta italiana de paste a unui restaurant din Roma care se numeste Piccolo Bucco. Este reteta casei. Acolo am mancat cele mai grozave paste it ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari