Spaghetti verdure

4767 afisari | 20 Ianuarie 2010
Vanessa
 
Spaghetti verdure 1
Reteta pentru 4 persoane din bucataria italiana Ingrediente: 500g spaghete, 250g broccoli, 2 morcovi medii, 250g de conopida, 150g porumb(la conserva), 2 lingurite de unt, 1 ceasca de supa de legume, 3 linguri de busuioc tocat, 3 linguri de parmezan ras, sare, piper.

 

 

Se desparte in buchetele atat conopida cat si broccoli. Morcovii se curata si se taie betisoare. Porumbul se scurge de apa.

Intr-o oala se pune apa la fiert cu 1 lingurita de ulei si 1 lingurita de sare. Cand fierbe apa se adauga pastele si se lasa 8-10 minute la fiert. Se scurg apoi de apa.

Intre timp se oparesc buchetele de broccoli si de conopida cca 3-4 minute. Se scot si se pun intr-o sita, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie, se pune untul la incins si se adauga betisoarele de morcovi. Se calesc 4 minute si se adauga conopida, broccoli si porumbul si se toarna supa de legume. Se pune putina sare. Se acopera cratita cu un capac si se lasa la innabusit 5-6 minute. Spaghetele scurse se amesteca cu legumele si busuiocul tocat. Se pipereaza si se se presara deasupra parmezan ras. Spaghetele verdure se servesc fierbinti.

 


Citeşte mai multe despre: spaghetele,   spaghetti verdure,   paste,   pastele,   legume,   reteta din bucataria italiana
 
Alte articole din BUCATARIE ITALIANA
Bruschete cu avocado, rosii si busuioc

Bruschete cu avocado, rosii si busuioc

Reteta italiana de postIngrediente: 2-3 felii de paine prajita, un avocado, 1 rosie mare, ½ lingurita de busuioc, ...

Grisine de casa italienesti

Grisine de casa italienesti

Este o rețeta ușor de făcut, de post, adorata de copii. Grisinele acestea pot constitui alături de un fruct pachețelul copilului de la scoala. ...

Tagliatelle cu anghinare si bacon

Tagliatelle cu anghinare si bacon

Reteta italiana de paste, pentru 4 persoane Multe dintre noi femeile atunci cand mergem la cumparaturi, vrem sa f ...

Fettuccine piccolo buco

Fettuccine piccolo buco

Este o reteta italiana de paste a unui restaurant din Roma care se numeste Piccolo Bucco. Este reteta casei. Acolo am mancat cele mai grozave paste it ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

CD3EC
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.