Spaghetti cu file de pangasius si rosii
Pentru sos: pestele se spala, se aduga sare si piper si se pune intr-un vas de termorezistent in care s-au pus doua linguri de ulei. Se stropeste cu zeama de lamaie si se adauga in vas si rosiile spalate si piperate. Lasati pestele in cuptor 15 minute dupa care il scoateti, il amestecati cu ingredientele si il turnati peste paste. Se decoreaza cu frunze de busuioc.
Bruschete cu avocado, rosii si busuioc
Reteta italiana de postIngrediente: 2-3 felii de paine prajita, un avocado, 1 rosie mare, ½ lingurita de busuioc, ...
Grisine de casa italienesti
Este o rețeta ușor de făcut, de post, adorata de copii. Grisinele acestea pot constitui alături de un fruct pachețelul copilului de la scoala. ...
Tagliatelle cu anghinare si bacon
Reteta italiana de paste, pentru 4 persoane Multe dintre noi femeile atunci cand mergem la cumparaturi, vrem sa f ...
Fettuccine piccolo buco
Este o reteta italiana de paste a unui restaurant din Roma care se numeste Piccolo Bucco. Este reteta casei. Acolo am mancat cele mai grozave paste it ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
:cheer:
:side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: