Salmone alla diavola(somon cu sos iute)
Ingrediente: 4 fileuri de somon, 200ml de suc de rosii, 2 catei de usturoi, 1 ardei iute rosu curatat de seminte si tocat, 2 linguri de mustar cu hrean iute, 100ml de vin rosu, 100ml vin de Porto, sare si piper.
In primul rand se pregateste sosul alla diavola(adica foarte picant).
Ardeiul iute se curata de seminte, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se toaca si el. Intr-o tigaie se incalzeste 1 lingura de ulei de masline si se caleste ardeiul iute si usturoiul tocate. Se adauga apoi mustarul. Se stinge cu vinul rosu si vinul de Porto. Se adauga si sosul de tomate si se mai lasa pe foc pana ce sosul alla diavola scade considerabil. Se potriveste de sare si piper.
Somonul se condimenteaza cu sare si piper si se frige pe gratar pana capata culoare pe ambele parti. Se serveste alaturi de sosul alla diavolla si paste tagliatelle fierte.
Bruschete cu avocado, rosii si busuioc
Reteta italiana de postIngrediente: 2-3 felii de paine prajita, un avocado, 1 rosie mare, ½ lingurita de busuioc, ...
Grisine de casa italienesti
Este o rețeta ușor de făcut, de post, adorata de copii. Grisinele acestea pot constitui alături de un fruct pachețelul copilului de la scoala. ...
Tagliatelle cu anghinare si bacon
Reteta italiana de paste, pentru 4 persoane Multe dintre noi femeile atunci cand mergem la cumparaturi, vrem sa f ...
Fettuccine piccolo buco
Este o reteta italiana de paste a unui restaurant din Roma care se numeste Piccolo Bucco. Este reteta casei. Acolo am mancat cele mai grozave paste it ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari