Salau cu rosii la cuptor
Se curata salaul, se cresteaza fiecare peste iar in crestaturi se baga felii de lamaie. Se sareaza, se pipereaza, se pun intr-un vas termorezistent si se ung cu ulei de masline. Se curata usturoiul, se zdrobeste bine si se preasara deasupra pestilor, dupa care se da la cuptor.
Se lasa 10 minute in cuptor, se scoate si se pun deasupra fiecarui salau, felii de rosie. Cand s-au rumenit rosiile, se adauga o ceasca de vin alb si o ceasca de sos de rosii. Se mai da la cuptor 15-20 de minute dupa care se scoate si se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Reteta poate fi facuta si cu pastrav sau cu somn.
Spaghetti cu scoici si pancetta
Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...
Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci
Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...
File de crap in aluat de bere
Reteta cu peste pentru 4 portiiIngrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper. ...
Barcute de avocado cu fructe de mare
Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari