Pastrav Meuniere
Se stoarce sucul de la jumatatea de lamaie si se stropesc pestii si pe exterior si pe interior. Cealalta lamaie se taie in felii, pe lung.
Pastravii se sareaza si se pipereaza bine, iar apoi se tavalesc prin faina. La prajitul pestilor se vor folosi doua tigai. Se imparte pachetul de unt in doua, cate o jumatate pentru fiecare tigaie. Coaja de lamaie se imparte si ea in doua. Se incinge untul in cele doua tigai si se prajesc pastravii 8 minute. Pestii se intorc pentru a se rumeni frumos pe fiecare parte, si se stropesc des cu untul din tigaie. Se serveste fiecare pastrav cu cartofi natur si patrunjel tocat deasupra. Pe marginea farfuriilor se aseaza feliile de lamaie.
Spaghetti cu scoici si pancetta
Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...
Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci
Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...
File de crap in aluat de bere
Reteta cu peste pentru 4 portiiIngrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper. ...
Barcute de avocado cu fructe de mare
Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari