Frittata al salmone(Omleta cu somon)
Se spala cartofii si se fierb cu tot cu coaja in apa cu sare 30 de minute. Se trec printr-un jet de apa rece, se lasa sa se raceasca putin, apoi se decojesc. Se curata ardeiul iute de seminte si se taie cubulete. Ceapa verde se va taia fasii, dar pe lung. Somonul afumat se taie si el fasii. Se bat ouale foarte bine, se adauga verdeata tocata, sare si piper. Cartofii fierti, curatati, se vor rade pe razatoarea mare.
Intr-o tigaie de teflon se incing doua linguri de ulei de floarea-soarelui, se adauga cartofii rasi si se prajesc putin amestecand. Peste cartofi se toarna oualele. Se adauga fasiile de somon si ceapa verde si se amesteca. Se acopera tigaia si se mai lasa sa se coaca omleta la foc mic aproximativ cinci minute.
Omleta se va scoate din tigaie fara sa se rupa si se va aseza pe un platou rotund mare. Deasupra, se vor repartiza trei-patru lingurite de mascarpone. Se serveste imediat.
Omleta se poate face si cu bacon.
{youtube}uf6aRIiIGw0{/youtube}
Bruschete cu avocado, rosii si busuioc
Reteta italiana de postIngrediente: 2-3 felii de paine prajita, un avocado, 1 rosie mare, ½ lingurita de busuioc, ...
Grisine de casa italienesti
Este o rețeta ușor de făcut, de post, adorata de copii. Grisinele acestea pot constitui alături de un fruct pachețelul copilului de la scoala. ...
Tagliatelle cu anghinare si bacon
Reteta italiana de paste, pentru 4 persoane Multe dintre noi femeile atunci cand mergem la cumparaturi, vrem sa f ...
Fettuccine piccolo buco
Este o reteta italiana de paste a unui restaurant din Roma care se numeste Piccolo Bucco. Este reteta casei. Acolo am mancat cele mai grozave paste it ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari