Fileuri de salau in crusta de alune cu salata de telina
Fileurile de salau se spala si se sterg bine cu prosoape absorbante de hartie. Se presara sare si piper pe ambele parti, apoi se trece fiecare bucata prin faina.
Intr-un castron se bat ouale si se amesteca cu faina ramasa si cu alunele sfaramate. Bucatile de file se trec prin acest amestec dupa care se prajesc in 100ml de ulei incins, la foc mediu pana ce se rumenesc bucatile de salau frumos pe fiecare parte. Se scot fileurile de salau rumenite pe servetele absorbante, se acopera cu un capac si se pastreaza la cald.
Telina si marul se spala si se curata de coaja. Se dau pe razatoarea mare si se stropesc cu suc de lamaie.
Salata verde se spala, se usuca si se rupe fasii. Se amesteca salata verde cu marul si telina rase, cu semintele de coriandru, cu uleiul de masline ramas si sucul de lamaie. Se potriveste de sare si piper.
Fileul de salau cald se serveste cu salata de telina si se decoreaza cu felii de lamaie verde(limette).
Spaghetti cu scoici si pancetta
Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...
Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci
Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...
File de crap in aluat de bere
Reteta cu peste pentru 4 portiiIngrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper. ...
Barcute de avocado cu fructe de mare
Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari