Ciorba olteneasca din piept de porc
Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se da in cateva clocote si se arunca apa.
Carnea se spala apoi cu apa rece si se pune din nou la fiert in 5-6 litri de apa rece.Se curata morcovii, ardeiul, telina si ceapa si se toaca marunt. Se curata cartofii, se spala si se taie cuburi. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele. Se mai lasa sa fiarba cam 30 minute si se adauga pasta de tomate. Se mai fierbe totul 15 minute si se adauga zeama de varza . Se mai da in cateva clocote si se pun ouale batute. Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga patrunjelul tocat.
Ciorba de loboda cu ceapa verde
Ingrediente: 1 ½ apa, 500ml bors, 5legaturi de loboda, 1 legatura de ceapa verde(cam 4 fire), 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 2 ling ...
Bors de primavara cu urzici
Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1l de apa, 500ml de bors, 1 ceapa, 1 lingura de orez, 1 varf de lingurita de b ...
Supa- crema de urzici
Reteta pentru 4 portiiIngrediente: 1 kg de urzici, 2 cepe, 1 cartof mai mare, 1 telina mica, 1 radacina de patrunjel, 2 linguri de ...
Ciorba cu porumb, ciuperci si dovlecei
Reteta de ciorba pentru 6 portii Ingrediente: 2 l supa de legume(sau apa), 1 dovlecel, 1 cana de boabe de po ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari