Bruschete italiene cu rosii si busuioc
Rosiile se spala, se curata de seminte si de partea albicioasa si se taie cubulete mici. Se adauga 2 linguri de ulei de masline si busuiocul tocat. Se amesteca bine. Se acopera fiecare feliile cu amestecul de rosii cu busuioc. Bruschetele se servesc calde.
{youtube}FJs22lkllTM{/youtube}
Bruschete cu avocado, rosii si busuioc
Reteta italiana de postIngrediente: 2-3 felii de paine prajita, un avocado, 1 rosie mare, ½ lingurita de busuioc, ...
Grisine de casa italienesti
Este o rețeta ușor de făcut, de post, adorata de copii. Grisinele acestea pot constitui alături de un fruct pachețelul copilului de la scoala. ...
Tagliatelle cu anghinare si bacon
Reteta italiana de paste, pentru 4 persoane Multe dintre noi femeile atunci cand mergem la cumparaturi, vrem sa f ...
Fettuccine piccolo buco
Este o reteta italiana de paste a unui restaurant din Roma care se numeste Piccolo Bucco. Este reteta casei. Acolo am mancat cele mai grozave paste it ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Delicioase bruschetele italiene!
Dar chiar nu stiu, reteta originala este cu capere sau fara?
Sunt bune oricum, sunt doar curioasa.