Tocana macelarului
Carnea de porc se spala si se taie fasii lungi.Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Kaizerul se taie fasiute subtiri si se caleste putin intr-o lingura de ulei. Se adauga si ceapa tocata, usturoiul pisat, pasta de tomate dupa care se pune si carnea de porc, sarea, piperul si vinul. Se amesteca si se lasa la foc mic. Intre timp se taie si castravetii in felii pe lung si se adauga in tocana. Se serveste cu patrunjel verde tocat si cu cartofi natur.
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra
Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...
Cotlete de porc cu germeni de soia
Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...
Friptura de porc cu portocale
Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...
Cotlet haiducesc
Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari