Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra

7537 afisari | 29 Mai 2011
Mihaela N
 
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra 1
Reteta cu carne de porc pentru 4 persoane

Ingrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon, 2 linguri zahar, 3 linguri unt, 500ml bere neagra, usturoi, sare, boia dulce.



Se incinge o lingura de unt intr-o tigaie si se rumenesc cotletele pe ambele parti. In timpul prajirii se presara pe fiecare cotlet boia dulce si o lingura de zahar. Cand s-au rumenit pe ambele parti se adauga sare si 150ml din berea neagra.

Intr-o alta tigaie se incinge restul de unt si se trag ciupercile taiate in prealabil in patru. Se trag in tigaie pana capata o culoare aurie. Se adauga peste ele putina boia, zaharul ramas, un praf de sare si restul berii neagre. Cand sosul din ambele tigai a scazut, se transfera si cotletele si ciupercile intr-un vas termorezistent, se adauga si cativa catei de usturoi si se baga in cuptorul incins pentru 20 de minute.


Foto: 123rf.com


 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PORC
Cotlete de porc cu germeni de soia

Cotlete de porc cu germeni de soia

Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...

Friptura de porc cu portocale

Friptura de porc cu portocale

Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...

Cotlet haiducesc

Cotlet haiducesc

Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...

Varza cu carnati de porc

Varza cu carnati de porc

Reteta cu carne de porc pentru 8 portiiIngrediente: 2 verze proaspete, 500g de carnati, 2 cepe medii, 50ml de ulei, 1 l ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

EE921
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.