Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra
Reteta cu carne de porc pentru 4 persoane
Ingrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon, 2 linguri zahar, 3 linguri unt, 500ml bere neagra, usturoi, sare, boia dulce.
Se incinge o lingura de unt intr-o tigaie si se rumenesc cotletele pe ambele parti. In timpul prajirii se presara pe fiecare cotlet boia dulce si o lingura de zahar. Cand s-au rumenit pe ambele parti se adauga sare si 150ml din berea neagra.
Intr-o alta tigaie se incinge restul de unt si se trag ciupercile taiate in prealabil in patru. Se trag in tigaie pana capata o culoare aurie. Se adauga peste ele putina boia, zaharul ramas, un praf de sare si restul berii neagre. Cand sosul din ambele tigai a scazut, se transfera si cotletele si ciupercile intr-un vas termorezistent, se adauga si cativa catei de usturoi si se baga in cuptorul incins pentru 20 de minute.
Foto: 123rf.com
Ingrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon, 2 linguri zahar, 3 linguri unt, 500ml bere neagra, usturoi, sare, boia dulce.
Se incinge o lingura de unt intr-o tigaie si se rumenesc cotletele pe ambele parti. In timpul prajirii se presara pe fiecare cotlet boia dulce si o lingura de zahar. Cand s-au rumenit pe ambele parti se adauga sare si 150ml din berea neagra.
Intr-o alta tigaie se incinge restul de unt si se trag ciupercile taiate in prealabil in patru. Se trag in tigaie pana capata o culoare aurie. Se adauga peste ele putina boia, zaharul ramas, un praf de sare si restul berii neagre. Cand sosul din ambele tigai a scazut, se transfera si cotletele si ciupercile intr-un vas termorezistent, se adauga si cativa catei de usturoi si se baga in cuptorul incins pentru 20 de minute.
Foto: 123rf.com
Citeşte mai multe despre:
cotlete de porc cu bere neagra, cotlete, carne de porc, bere neagra, ciuperci, reteta cu carne de porc
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PORC
Cotlete de porc cu germeni de soia
Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...
Friptura de porc cu portocale
Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...
Cotlet haiducesc
Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...
Varza cu carnati de porc
Reteta cu carne de porc pentru 8 portiiIngrediente: 2 verze proaspete, 500g de carnati, 2 cepe medii, 50ml de ulei, 1 l ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.