Cotlet haiducesc
Reteta cu carne de porc pentru 6 persoane
Ingrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de floarea soarelui, 5 cartofi, 1 cescuta de vin alb dulce, piper, sare, cimbru proaspat, oregano, patrunjel verde.
Cotletul de porc se spala si se sterge cu un prosop de hartie.
O tava de cuptor se unge cu ulei si se aseaza in ea cotletul condimentat cu cimbru, sare, oregano, piper dupa care se stropeste cu vin.
Ceapa se curata si se inteapa cu varful unui cutit. Se aseaza in tava langa cotlet si se infasoara tava in folie de plastic pentru a sta la macerat carnea o ora.
Dupa ce carnea s-a macerat, se curata cartofii, se spala si se taie felii. Se aseaza si ei in tava alaturi de friptura de porc.
Se incalzeste cuptorul la 120 grade si se tine friptura pana se patrunde bine. Se scoate tava din cand in cand din cuptor si se stropeste friptura cu sosul din tava.
Cand cotletul este facut se aseaza pe un platou, se adauga sosul din tava si se serveste decorat cu frunze de patrunjel proaspat tocat.
Ingrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de floarea soarelui, 5 cartofi, 1 cescuta de vin alb dulce, piper, sare, cimbru proaspat, oregano, patrunjel verde.
Cotletul de porc se spala si se sterge cu un prosop de hartie.
O tava de cuptor se unge cu ulei si se aseaza in ea cotletul condimentat cu cimbru, sare, oregano, piper dupa care se stropeste cu vin.
Ceapa se curata si se inteapa cu varful unui cutit. Se aseaza in tava langa cotlet si se infasoara tava in folie de plastic pentru a sta la macerat carnea o ora.
Dupa ce carnea s-a macerat, se curata cartofii, se spala si se taie felii. Se aseaza si ei in tava alaturi de friptura de porc.
Se incalzeste cuptorul la 120 grade si se tine friptura pana se patrunde bine. Se scoate tava din cand in cand din cuptor si se stropeste friptura cu sosul din tava.
Cand cotletul este facut se aseaza pe un platou, se adauga sosul din tava si se serveste decorat cu frunze de patrunjel proaspat tocat.
Citeşte mai multe despre:
reteta cu carne de porc, cotlet haiducesc, carnea, friptura de porc, cotletul, cotlet de porc
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PORC
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra
Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...
Cotlete de porc cu germeni de soia
Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...
Friptura de porc cu portocale
Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...
Varza cu carnati de porc
Reteta cu carne de porc pentru 8 portiiIngrediente: 2 verze proaspete, 500g de carnati, 2 cepe medii, 50ml de ulei, 1 l ...
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.