Somon cu cartofi natur si sos de marar cu usturoi
Cartofii se taie in cuburi mari si se pun la fiert.
Separat se pune intr- o craticioara restul de ulei si se pune la foc. Se curata usturoiul, se taie marunt, si se pune in ulei la foc mic. Intr-o ceasca se pune 1 lingura de faina si se adauga apa peste ea, amestecandu-se pana se umple ceasca. Compozitia se toarna incet in craticioara peste usturoi si se amesteca lasandu-se 3-4 minute. Mararul se toaca marunt si se adauga si el peste usturoi si se mai lasa 2 minute si se opreste focul.
Se scot cartofii si se pun pe un platou mare oval langa madalioanele de somon. Peste cartofi se repartizeaza sosul de marar si se serveste totul cald.
Spaghetti cu scoici si pancetta
Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...
Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci
Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...
File de crap in aluat de bere
Reteta cu peste pentru 4 portiiIngrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper. ...
Barcute de avocado cu fructe de mare
Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari