Sarlota de ciocolata cu nuca prajita
Intr-un castron se amesteca untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat. Se freaca bine cu o spatula speciala pentru prajituri sau cu o lingura de lemn pana la obtinerea unei crème omogene. Nucile taiate se amesteca cu zaharul pudra si sucul de la o lamaie si se intinde peste crema. Intr-o cratita mica se pun la topit la foc mic cele 2 tablete de ciocolata. Cand s-a topit se ia de pe foc si se toarna incet peste smantana si se amesteca pana se obtine o crema. Crema obtinuta se toarna peste restul compozitiei. Se da castronul la frigider pentru cateva ore. Sarlota de ciocolata cu nuca prajita este un desert preferat de copii dar consumat cu placere de intreaga familie.
Ciocolata alba de casa, cu unt de cacao si coacaze
Ingrediente: 200g unt de cacao, 40g unt, 50g lapte praf, 1 baton de vanilie, 2 linguri de sirop de agave, 50g coacaze negre des ...
Tarta cu crema de lamaie si spuma de bezea
Ingrediente: Blat: 250g biscuiti petit beure, 125g unt nesaratCrema de lamaie: ...
Mousse de ciocolata delicios si usor de preparat
Este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Un desert care poate fi facut impreuna cu copiii nostri, dar mai ales consumat de copiii ...
Fursecuri cu miere si menta
Ingrediente: 5 cesti faina, 2 cesti miere, 2 oua, 2 cesti ulei, un sfert de lingurita praf de copt, 15- 20 picaturi ulei de menta(cel pentru u ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari