Saltimbocca alla romana
Se fixeaza cu o scobitoare pe fiecare felie de carne cate ½ felie de sunca de Parma si cate o frunza de salvie.
Intr-o tigaie se incinge 1 lingura de unt si 1 lingura de ulei de masline si se prajeste fiecare felie de carne cu sunca la foc potrivit aprox 4 minute. Se scot apoi si se tin la cald. Se da focul tare si se stinge untul din tigaie cu vin; se lasa sa fiarba pana scade considerabil si se adauga restul de unt. Sosul rezultatat se toarna peste Saltimbocca si se serveste imediat.
{youtube}odG6uDGezM4{/youtube}
Bruschete cu avocado, rosii si busuioc
Reteta italiana de postIngrediente: 2-3 felii de paine prajita, un avocado, 1 rosie mare, ½ lingurita de busuioc, ...
Grisine de casa italienesti
Este o rețeta ușor de făcut, de post, adorata de copii. Grisinele acestea pot constitui alături de un fruct pachețelul copilului de la scoala. ...
Tagliatelle cu anghinare si bacon
Reteta italiana de paste, pentru 4 persoane Multe dintre noi femeile atunci cand mergem la cumparaturi, vrem sa f ...
Fettuccine piccolo buco
Este o reteta italiana de paste a unui restaurant din Roma care se numeste Piccolo Bucco. Este reteta casei. Acolo am mancat cele mai grozave paste it ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari