Rulada cu zmeura
Se freaca zaharul cu galbenusurile pana ce se topeste zaharul complet. Se adauga untul si romul si se amesteca bine. Separat se bat albusurile foarte bine, pana cand acestea se tin de vas si se toarna peste galbenusuri. Se amesteca si se adauga faina treptat. Se unge o tava cu unt si se toarna compozitia in ea. Dupa ce s-a copt, se scoate foaia din tava pe o folie stropita cu apa si se ruleaza foaia cu ajutorul foliei dupa care se lasa la racit.
Cat se raceste foaia, amestecati crema mascarpone cu zaharul pudra, romul si zmeura. Se desface foaia de rulada, se intinde crema deasupra ei si se ruleaza din nou. Se da 2 ore la frigider si se presara cu zahar pudra.
{youtubejw}j84YOxPPa1M{/youtubejw}
Ciocolata alba de casa, cu unt de cacao si coacaze
Ingrediente: 200g unt de cacao, 40g unt, 50g lapte praf, 1 baton de vanilie, 2 linguri de sirop de agave, 50g coacaze negre des ...
Tarta cu crema de lamaie si spuma de bezea
Ingrediente: Blat: 250g biscuiti petit beure, 125g unt nesaratCrema de lamaie: ...
Mousse de ciocolata delicios si usor de preparat
Este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Un desert care poate fi facut impreuna cu copiii nostri, dar mai ales consumat de copiii ...
Fursecuri cu miere si menta
Ingrediente: 5 cesti faina, 2 cesti miere, 2 oua, 2 cesti ulei, un sfert de lingurita praf de copt, 15- 20 picaturi ulei de menta(cel pentru u ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari