Pulpe de pui la capac

2969 afisari | 20 Septembrie 2009
Iris
 
Pulpe de pui la capac 1
    Ingrediente: pulpe de pui, 1 lingurita de cimbru, boia dulce, sare, piper, ulei.   Pulpele de pui se spala. Se face un amestec din 1 lingurita de cimbru,1 lingurita de boia, sare, piper si ulei. Cu acest amestec se freaca bine pulpele si se lasa sa stea in amestec aprox. o ora. Se umple o cratita ¾ cu apa fierbinte si se aseaza un capac pe ea.

Se pun pulpele pe capac si se rastoarna si amestecul de condimente. Se mai pune 1 ceasca de apa fierbinte si se dau la cuptor 40 minute pana cand pulpele se rumenesc frumos si intra usor furculita in ele. Sunt foarte bune langa piureu de cartofi sau amestec de legume.


 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PASARE
Pui cu legume la tigaia  Dry Cooker

Pui cu legume la tigaia Dry Cooker

Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...

Pastrama de pui facuta in casa

Pastrama de pui facuta in casa

Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

55F58
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.