Pui cu bacon si anshoa in sos de capere

3310 afisari | 17 Iulie 2009
Mihaela
 
Pui cu bacon si anshoa in sos de capere 1
  Ingrediente: 2 piepti de pui, 1 borcanel de anshoa, 12 bucati de bacon. Pentru sosul de capere: 20g de faina,100g de smantana, 100ml de ulei, 1 cana de apa, sare, piper, 1 borcan de capere.

 

 

 

Pieptii de pui se taie in asa fel incat sa poata iesi rulade din el. Se taie intai pe lungime ca sa se subtieze si apoi fiecare bucata in doua pe latime. Se pun 2 fileuri de anshoa la mijloc si se ruleaza. Se imbraca apoi intr-o bucata de bacon si se prinde cu o scobitoare. Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Intr-o tava se pune hartie de copt si se aseaza ruladele. Se da tava la cuptor aprox. 20-25 de minute.

Sosul de capere: se pune uleiul intr-o tigaie, se adauga faina, se amesteca si se adauga si apa amestecand continu. Se lasa 5 minute la foc mic pana se ingroasa compozitia. Se adauga smantana, caperele si se mai lasa 1 minut pe foc. Se potriveste de sare si piper. Se aseaza rulada pe o farfurie si in jurul ei se pune cu o lingura sos. Se serveste totul cald. Se mai pot adauga ca garnitura 2 cartofi copti.

Se poate folosi in locul pieptului de pui orice carne slaba(file de porc, peste)


Citeşte mai multe despre: pui cu bacon,   piept de pui,   anshoa,   sos de capere,   bacon
 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PASARE
Pui cu legume la tigaia  Dry Cooker

Pui cu legume la tigaia Dry Cooker

Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola

Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...

Pastrama de pui facuta in casa

Pastrama de pui facuta in casa

Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume

Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

EE7B8
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.