Peste alb marinat la gratar

5505 afisari | 20 Octombrie 2009
Sonya
 
Peste alb marinat la gratar 1
Ingrediente: 4 bucati file de peste alb(salau, pangasius, cod,etc), 1 lingurita de miere, 3 linguri de vin alb, 2 linguri de mustar, 2 linguri de ulei, sare si piper. Intr-un castron se amesteca bine mierea, vinul, mustarul, uleiul, sarea si piperul. Se ung fileurile de peste pe o parte si se pun la fript pe gratar.

 Se frig aprox 5 minute dupa care se ung si partea de deasupra si se intorc. Se mai frig  inca 5-6 minute. Se servesc imediat ce au fost luate de pe gratar cu garnitura de legume sau cu salata verde.

Aceasta reteta de marinata se poate folosi si la pieptul de pui la gratar, procedand la fel ca si la pestele alb.

 


Citeşte mai multe despre: peste alb la gratar,   marinat,   marinata,   fript la gratar,   fileuri de peste,   pangasius,   salau
 
Alte articole din RETETE CU PESTE SI FRUCTE DE MARE
Spaghetti cu scoici si pancetta

Spaghetti cu scoici si pancetta

Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...

Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci

Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci

Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...

File de crap in aluat de bere

File de crap in aluat de bere

Reteta cu peste pentru 4 portiiIngrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper. ...

Barcute de avocado cu fructe de mare

Barcute de avocado cu fructe de mare

Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

D9164
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.