Lipie umpluta cu sunca si cascaval
Se unge lipia cu 1 lingura de maioneza amestecata cu varza. Se adauga sunca fasii. Peste sunca se pun feliile de rosii si fasiile de ardei. Se adauga si cascavalul ras si se pune cealalta lingura de varza cu maioneza. Se potriveste de sare si piper. Se ruleaza lipia.
Lipia umpluta cu sunca o puteti lua ca si pachet la serviciu pentru masa de pranz.
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa
Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...
Oua umplute cu piure de macrou
Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...
Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan
Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...
Pate de ficat facut in casa
Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari