Lasagna venetiana

3547 afisari | 26 Decembrie 2009
Iris
 
Lasagna venetiana 1
Reteta italiana pentru 8 persoane   Ingrediente: 1 pachet cu foi de lasagna de 500g, 1 pahar de samantana, 350g de cascaval, 350g de sunca de Praga, ulei de masline, sare, piper, patrunjel.

 

 

Foile de lasagna se fierb cu apa cu sare si 2-3 picaturi de ulei potrivit instructiunilor de pe ambalaj, apoi se lasa la scurs intr-o sita.

Se unge o tava cu ulei si se aseaza un rand de foi, o lingura de smantana, 3 felii de sunca de Praga taiate bucatele, cascaval ras, sare si piper dupa gust.

Se repeta operatiunea, avand grija sa se termine cu foi de lasagna peste care trebuie presarat din abundenta cascaval ras.

Se da tava la cuptor timp de 30 de minute la foc potrivit. Lasagna venetiana se serveste fierbinte cu patrunjel proaspat tocat deasupra.


Citeşte mai multe despre: reteta italiana,   lasagna venetiana,   foi de lasagna,   lasagna,   ulei de masline
 
Alte articole din BUCATARIE ITALIANA
Bruschete cu avocado, rosii si busuioc

Bruschete cu avocado, rosii si busuioc

Reteta italiana de postIngrediente: 2-3 felii de paine prajita, un avocado, 1 rosie mare, ½ lingurita de busuioc, ...

Grisine de casa italienesti

Grisine de casa italienesti

Este o rețeta ușor de făcut, de post, adorata de copii. Grisinele acestea pot constitui alături de un fruct pachețelul copilului de la scoala. ...

Tagliatelle cu anghinare si bacon

Tagliatelle cu anghinare si bacon

Reteta italiana de paste, pentru 4 persoane Multe dintre noi femeile atunci cand mergem la cumparaturi, vrem sa f ...

Fettuccine piccolo buco

Fettuccine piccolo buco

Este o reteta italiana de paste a unui restaurant din Roma care se numeste Piccolo Bucco. Este reteta casei. Acolo am mancat cele mai grozave paste it ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

0B41F
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.