File de pastrav la cuptor pe pat de legume

16312 afisari | 08 Octombrie 2009
Mihaela
 
File de pastrav la cuptor pe pat de legume 1
  Ingrediente: 4 fileuri de pastrav, 2 morcovi, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 ardei capia, 5-6 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, 3 linguri de vin, 3 linguri de apa, 1 lingura de patrunjel verde tocat, sare si piper.

 

 

Morcovii si cartofii se taie rondele, ceapa se taie solzisori, ardeiul se taie si el rondele. Se aseaza legumele intr-o tava pentru cuptor. Se aduga si usturoiul tocat. Se aseaza pe patul de legume, fileurile de pastrav condimentate cu sare si piper. Se amesteca uleiul de masline cu vinul si apa si se toarna peste peste legume si peste. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor 25 de minute. Se ridica folia si se mai lasa inca 10 minute. Este delicios. Se serveste cu patrunjel tocat deasupra.

Pastravul la cuptor pe pat de legume este o reteta pe care o puteti face si copiilor chiar foarte mici daca scoateti din reteta vinul si piperul.


 
Alte articole din RETETE CU PESTE SI FRUCTE DE MARE
Spaghetti cu scoici si pancetta

Spaghetti cu scoici si pancetta

Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...

Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci

Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci

Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...

File de crap in aluat de bere

File de crap in aluat de bere

Reteta cu peste pentru 4 portiiIngrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper. ...

Barcute de avocado cu fructe de mare

Barcute de avocado cu fructe de mare

Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...

COMENTARII:
  • 1. ana pe 19 Martie 2011 13:18

    super cred ca e reteta o sa-i fac fetitei mele azi ca eram rau in pana de idei,dar eu ALEXIEI CA ASA SE NUM FETITA MEA II MAI ARUNC SI 2 STROPI DE VIN PT AROMA,oare gresesc?dar am zis ca se evapora.....pup mersi mult de reteta

  • 2. anonim pe 31 Decembrie 2009 14:42

    Am facut si eu asa fileurile de pastrav.Yami-Yam! Delicioase!

  • 3. pe 19 Decembrie 2009 17:29

    :pinch: :( :X

COMENTARIUL TAU

78B10
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.