Cum ne pastram frumusetea si silueta. Reteta frantuzeasca

2950 afisari | 19 Mai 2009
 
Cum ne pastram frumusetea si silueta. Reteta frantuzeasca 1
  Aceasta reteta se consuma in fiecare zi timp de o luna de zile. Ea contine vitamine din grupa B, saruri, acizi organici, vitamina C.

 

 

 

 

Ingrediente:

  • 2linguri de fulgi de ovaz;

  • 7 lingurite de apa fiarta si racita;

  • 3 linguri de lapte fiert rece;

  • 1 lingurita de zahar brun;

  • 1 mar mare;

  • zeama de lamaie.

Fulgii de ovaz se inmoaie in apa fiarta si racita cu o ora inainte de a fi facuta reteta si consumata. Dupa o ora se adauga peste fulgi, laptele, zaharul si marul nedecojit taiat bucatele. Se adauga si 2 lingurite de suc de lamaie si preparatul este numai bun pentru servit.

Acest amestec are efecte aproape miraculoase asupra pielii pentru ca ea devine elastica si neteda. Are efecte deasemenea si pentru par care devine mai des si mai rezistent. Are efecte foarte bune si asupra tranzitului intestinal, evitand constipatia datorita fulgilor de ovaz nefierti, care maresc peristaltismul intestinal. Reteta poate inlocui cu succes cina fara a se mai consuma alte alimente, si in felul acesta ramanem suple si frumoase.


Citeşte mai multe despre: frumusetea,   piele elastica si neteda,   reteta,   suple si frumoase,   par
 
Alte articole din NUTRITIE
Vitamina E- vitamina tineretii si a sanatatii

Vitamina E- vitamina tineretii si a sanatatii

Vitamina E sau vitamina care pastreaza tineretea, este unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali. Aceasta vitamina protejeaza organi ...

5 alimente care ne ajuta sa ne detoxifiem dupa sarbatori

5 alimente care ne ajuta sa ne detoxifiem dupa sarbatori

Studiile arata ca toxinele din organism sunt cele care incetinesc metabolismul si impiedica eliminarea grasimilor, favorizand aparitia bolilor. Elimin ...

Ce faina sa alegem? Ce paine este mai buna?

Ce faina sa alegem? Ce paine este mai buna?

Avand in vedere ca faina reprezinta o sursa importanta de carbohidrati si energie, ea trebuie sa se regaseasca zilnic in alimentatia noastra. Pe piata ...

Uleiul in bucatarie. Pe care ulei ar trebui sa-l alegem?

Uleiul in bucatarie. Pe care ulei ar trebui sa-l alegem?

Fie ca il folosim la prajit ori in salate, alegerea uleiului este extrem de importanta. Nutritionistii sunt de parere ca atunci cand gatim tre ...

COMENTARII:
  • 1. pe 09 Septembrie 2009 10:36

    :evil: :pinch:

COMENTARIUL TAU

05274
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.