Creveti marinati la gratar pe pat de salata verde si ruccola
Intr-un bol se pune salata verde spalata, scursa bine si rupta fasii. Se adauga rosiile taiate felii. Ceapa verde se toaca marunt si se adauga si ea in bol. Se adauga si ruccola spalata si uscata. Se stropeste salata cu 2 linguri de ulei de masline si cu 2 lingurite de suc de lamaie. Se potriveste de sare si piper.
In alt vas se face marinata. Se amesteca usturoiul, 4 linguri de ulei de masline, sucul de la ½ de lamaie, sosul de rosii,1/2 lingurita de sare, un varf de cutit de piper si busuiocul tocat. Se pune intr-o punga, se adauga crevetii, se inchide punga si se da la frigider pentru 30 de minute. Se incinge gratarul. Se scot crevetii din punga si se baga pe betisoare de frigarui. Pe gratarul uns cu ulei, la foc mediu, se coc crevetii 3-4 minute pe fiecare parte.
Crevetii marinati se servesc pe pat de salata verde si se decoreaza cu jumatati de felii de lamaie verde(limette).
Spaghetti cu scoici si pancetta
Reteta italiana de paste pentru 4 persoane Ingrediente: un pachet d ...
Fructe de mare cremoase pe pat de cartofi dulci
Reteta cu fructe de mare si cartofi dulci pentru 10 portii Ingrediente: 10 cartofi dulci lungi(se gasesc in ...
File de crap in aluat de bere
Reteta cu peste pentru 4 portiiIngrediente: 650g file de crap, 150g de faina, 2 oua, 150ml bere, 2 linguri de ulei, sare, piper. ...
Barcute de avocado cu fructe de mare
Reteta cu fructe de mare pentru 4 portii Ingrediente: 2 avocado, 3 fire de ceapa verde, 50g icre rosii, 1 punga coktail de fr ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari