Ciocolata de casa
amesteca pana se dizolva zaharul si se formeaza un sirop. Separat se amesteca laptele praf cu cacaua, amestecandu-se foarte bine ca sa nu se formeze cocoloase dupa care se introduce in siropul de zahar.
Se pune apoi untul in compozitie si se amesteca bine. Se adauga si nuca sau alunele prajite si se amesteca. Se pune o foaie de ciolofan intr-o tava si se rastoarna ciocolata pe ea. Se lasa la racit, dupa care se pune la frigider sa se intareasca bine. Este delicioasa!
Ciocolata alba de casa, cu unt de cacao si coacaze
Ingrediente: 200g unt de cacao, 40g unt, 50g lapte praf, 1 baton de vanilie, 2 linguri de sirop de agave, 50g coacaze negre des ...
Tarta cu crema de lamaie si spuma de bezea
Ingrediente: Blat: 250g biscuiti petit beure, 125g unt nesaratCrema de lamaie: ...
Mousse de ciocolata delicios si usor de preparat
Este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Un desert care poate fi facut impreuna cu copiii nostri, dar mai ales consumat de copiii ...
Fursecuri cu miere si menta
Ingrediente: 5 cesti faina, 2 cesti miere, 2 oua, 2 cesti ulei, un sfert de lingurita praf de copt, 15- 20 picaturi ulei de menta(cel pentru u ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari
Eu am facut ciocolata de casa si cu alune si cu nuca si a fost mai buna cea cu nuca prajita