Trufe
Intr-un castron se amesteca pesmetul cu nuca macinata. Intr-o craticioara se pune la foc apa cu zaharul si cu 3 linguri de cacao. Se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Cu siropul obtinut se opareste pesmetul cu nuca. Se incorporeaza untul se adauga coaja de portocala esenta de rom si zaharul vanilat. Cu mana unsa cu ulei se ia din compozitie cam cat o nuca, se aseaza in mijloc cate o visina si se fac bilute. O parte din bilute se trec prin nuca de cocos iar o parte prin cacao. Se aseaza pe un platou si se tin la frigider. Trufele cu visine se servesc reci .
Ciocolata alba de casa, cu unt de cacao si coacaze
Ingrediente: 200g unt de cacao, 40g unt, 50g lapte praf, 1 baton de vanilie, 2 linguri de sirop de agave, 50g coacaze negre des ...
Tarta cu crema de lamaie si spuma de bezea
Ingrediente: Blat: 250g biscuiti petit beure, 125g unt nesaratCrema de lamaie: ...
Mousse de ciocolata delicios si usor de preparat
Este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Un desert care poate fi facut impreuna cu copiii nostri, dar mai ales consumat de copiii ...
Fursecuri cu miere si menta
Ingrediente: 5 cesti faina, 2 cesti miere, 2 oua, 2 cesti ulei, un sfert de lingurita praf de copt, 15- 20 picaturi ulei de menta(cel pentru u ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari