Tort cu piscoturi, frisca si fructe
care se va folosi la insiroparea piscoturilor. Ananasul se taie bucatele si se lasa deoparte. Kiwi si portocala se taie si ele bucatele.
Piscoturile se inmoaie pe rand in zeama de la compotul de ananas si se aseaza pe un platou. Se alterneaza un rand de piscoturi cu un rand de frisca in care adauga fructele taiate. Se alterneaza asa pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul in frisca, se orneaza cu capsuni si se tine la rece. Tortul cu piscoturi si frisca este un tort foarte usor de preparat.
Ciocolata alba de casa, cu unt de cacao si coacaze
Ingrediente: 200g unt de cacao, 40g unt, 50g lapte praf, 1 baton de vanilie, 2 linguri de sirop de agave, 50g coacaze negre des ...
Tarta cu crema de lamaie si spuma de bezea
Ingrediente: Blat: 250g biscuiti petit beure, 125g unt nesaratCrema de lamaie: ...
Mousse de ciocolata delicios si usor de preparat
Este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Un desert care poate fi facut impreuna cu copiii nostri, dar mai ales consumat de copiii ...
Fursecuri cu miere si menta
Ingrediente: 5 cesti faina, 2 cesti miere, 2 oua, 2 cesti ulei, un sfert de lingurita praf de copt, 15- 20 picaturi ulei de menta(cel pentru u ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari