Tocanita de cartofi cu ciuperci

9744 afisari | 27 Martie 2010
Mihaela
 
Tocanita de cartofi cu ciuperci 1
Reteta de post pentru 8 portii

Ingrediente: 6 cartofi medii, 6 ciuperci mari, 1 ceasca de ulei, 3 cepe, 3 linguri de bulion, 1 legatura de patrunjel, sare si piper.

Se curata cartofii si se taie cuburi mici. Se curata si ceapa si se taie solzisori iar ciupercile curatate se taie felii. Ciupercile se calesc intr-o parte de ulei, iar ceapa se caleste in restul de ulei pana se rumeneste putin. Se adauga si cartofii peste ceapa si se mai calesc putin impreuna dupa care se adauga sarea, piperul, bulionul si apa. Se lasa acoperit sa fiarba pana ce cartofii sunt gata, dupa care se adauga si ciupercile si patrunjelul tocat si se stinge focul.

 




Citeşte mai multe despre: tocanita,   ciuperci,   cartofi,   patrunjel,   reteta de post
 
Alte articole din RETETE DE POST
Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan

Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan

Reteta de post Ingrediente: 1kg de faina, 180 ml ulei de masline, 25g drojdie proaspata, 1 lingurita rasa de zaha ...

Humus cu seminte de pin pe pat de castravete

Humus cu seminte de pin pe pat de castravete

Reteta de post Ingrediente: 1 castravete lung, 1 conserva de naut de 400g(de preferat bio), sucul de la ½ lamaie, 2 linguri ...

Broccoli cu fulgi de migdale

Broccoli cu fulgi de migdale

Reteta de post pentru 4 persoane Ingrediente: 1 kg de broccoli, 4 catei de usturoi, 3- 4 linguri d ...

Cuscus cu tofu si legume- reteta de post

Cuscus cu tofu si legume- reteta de post

Ingrediente: 400g tofu marinat, 100g cuscus, 2 linguri de ulei de masline, 400g broccoli, 3 cepe verzi, 150g rosii decojite, 1 dovlec ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

25C74
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.